Säker, skalbar och automatiserad uppkoppling 

I ett informations-kritiskt samhälle behöver information vara lättillgänglig. Därför behöver tekniken ses över, moderniseras och anpassas efter användare i en ny era.

Med
RTS Network As a Service får du ett modernt och flexibelt sätt att konsumera nätverksinfrastruktur som tjänst.

 

Skala upp nätverket efter behov - supersnabbt!

Optimera nätverksprestanda och stärk användarupplevelsen

Nyttja smart AI-funktionalitet och inbyggda säkerhetstjänster

 

Revolutionerande nätverkshantering

Vi lever i en uppkopplad värld. Så vad händer när nätverken ligger nere och uppkopplingen fallerar? Frustrationen höjs och effektiviteten sänks.

Vi är stolta över att introducera världens allra första molnbaserade Network Access Control-tjänst som förändrar spelreglerna inom nätverkshantering.

 

iStock-613011626

Vanliga frågor

Lär dig mer om världens första molnbaserade NAC-tjänst
som förändrar spelreglerna inom nätverk för alltid.

Se vanliga frågor och svar

Tillsammans levererar vi expertis och teknik för en ny digital era. 

RTS Network as a Service är en nätverkstjänst managerad av RTS, baserad på Junipers innovativa lösningar som använder avancerad AI och machine learning för att optimera användarupplevelsen.

Genom att samla in data från över 150 olika mätpunkter kan vi få djupare insikt som förbättrar användarupplevelsen, från klient till moln.

Vi vet att partnerskap och lyckade samarbeten leder till nöjdare, gemensamma kunder. När vi slår samman vår expertis med Junipers  teknik kan vi leverera tjänster anpassade för en ny digital era. juniper-networks-logo

 

 

Enkelt, skalbart, som tjänst

Vår banbrytande molnbaserade NAC-tjänst erbjuder autentisering och rollbaserad åtkomst till nätverket via plattformar som Azure. Det är prenumerationsbaserat och enkelt att skala när ditt företag växer, utan behovet av dyra investeringar i egen hårdvara som kontroller, accesspunkter, switchar eller brandväggar.

 

 

GettyImages-637739314

Vi sköter allt!

När du väljer RTS nätverktjänst överlåter du allt ansvar till oss. Vi tar hand om firmwarepatchning, övervakning, proaktiva förbättringsförslag, hårdvarugaranti och nätverkskonfiguration. Din säkerhet är vår prioritet med Next Generation Firewall-funktioner som Intrusion Detection and Prevention och AppSecure. Vi arbetar aktivt för att analysera, upptäcka och förhindra skadlig trafik innan den når din destination. 

 

Bild2

Lätt att komma igång

Vi strävar alltid efter att förbättra vår tjänst. Vår molnbaserade lösning bygger på mikrotjänster, vilket innebär att vi ständigt tillför nya funktioner och förbättringar. Konfigurering av LAN och WLAN görs enkelt med fördefinierade mallar på organisation eller site-nivå. Detta gör det möjligt att standardisera nätverksleveransen över flera kontor. Dessutom har vi robust API-stöd för att integrera med andra system.

 

pexels-cottonbro-studio-5054213

Spåra alla fysiska tillgångar

Vi tror på öppenhet och transparens. Med vårt system kan du låta slutanvändaren få full insyn av nätverket, inklusive detaljerad rapportering. Och det är inte allt! Med vår vBLE bluetooth-teknik kan du spåra fysiska tillgångar och vägleda besökare i dina lokaler på ett helt nytt sätt.

 

OIP (4)

Har du frågor? Ring oss direkt så går vi igenom allt!

08-410 690 30

Lär dig mer

AI-nätverket som du kan prata med

RTS Network as a Service är en nätverkstjänst managerad av RTS, baserad på Junipers innovativa lösningar som använder avancerad AI och machine learning för att optimera användarupplevelsen.  Genom att samla in data från över 150 olika mätpunkter kan vi få djupare insikt som förbättrar användarupplevelsen, från klient till moln. Det flexibla sätt att konsumera nätverksinfrastruktur.

 

Frågor och Svar

Vill du veta mer om RTS Network as a Service och hur det fungerar?  Här hittar du vanliga frågor och svar.

Vad är RTS Network as a Service?

RTS  Network as a Service är en tjänst baserad på Junipers hårdvara och RTS drift. Det är den första molnbaserade Network Access Control- NAC-tjänsten i världen - autentisering och rollbaserad åtkomst till nätverket via till exempel Azure. Juniper använder sig av AI machine-learning för att optimera användarupplevelsen genom att automatiskt samla in data runt användare baserat på över 150 olika mätpunkter. Denna data ger djup insyn i användarupplevelsen, från klient till moln.Inbyggda tröskelvärden som baseras på samtliga mätpunkter används för att optimera användarupplevelsen. Det finns stöd för automatiska korrelationer mellan händelser, identifering av grundorsak på problem, automatiska åtgärder och proaktiva detekering av anomalier i nätverket.

Hur fungerar tjänsten?

Upplägget är en prenumerationsbaserad licensering, vilket är enkelt att skala vid utökning, från smått till stort. Inga stora investeringar för inköp av en egen hårdvara, så som trådlös kontroller, accesspunkter, switchar, eller brandväggar.

Vem ansvarar för att allt fungerar?

I NaaS överlåter kunden allt ansvar till RTS som ser till att nätverket fungerar optimalt. Firmwarepatchning, övervakning av nätverket, proaktiva förbättringsförslag, hårdvarugaranti, konfiguration och drift av nätverket.

Är det möjligt att uppgradera?

Ja. tjänsten är flexibel – det betyder att du kan utöka i antal enheter och kapacitet under hela avtalsperioden.
Våran tjänst är byggd för att du som användare ska ha en optimal uppkoppling, därför jobbar vi proaktivt med att föreslå förbättringar.

 

Är det möjligt för kunder att få insyn i nätverket?

Ja. Det finns möjlighet att bjuda in slutkund i den molnbaserade kontrollern för egen insyn i hela nätverket, inklusive granulär rapportering.

Vad bygger RTS Network as a Service på på?

Tjänsten är molnbaserad och bygger på mikrotjänster, vilket innebär att det hela tiden tillkommer nya funktioner och förbättringar av tjänsten. Konfiguration av LAN och WLAN är baserad på fördefinierade konfigurationsmallar, på organisation eller site-nivå, vilket gör det väldigt enkelt att standardisera en nätverksleverans över flera kontor. Det finns även bra API-stöd för att bygga integrationer mot andra system.

Hur funkar säkerheten?

I vår tjänst Managed Firewall finns Next Generation-funktionalitet så som Intrusion Detection and Prevention och AppSecure. Med dessa funktioner tillhandahåller vi säkerhet genom att analysera, detektera och förhindra skadlig trafik innan den når sin destination för att förebygga incidenter. 

Vad är RTS betalningsvillkor för vår NaaS?


Vi erbjuder flexibla avtalsalternativ. Den vanligaste är ett upplägg med månadsbetalning på 36 till 60 månader.

Nyfiken på RTS Network as a Service? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss till dig!

Har du frågor? Ring oss direkt så går vi igenom allt!

08-410 690 30