En effektivisering av
IT-infrastrukturen är avgörande för att kunna hantera komplexiteten

 

 En ny digital era ställer nya krav på:

  

 Datahantering  & bättre kostnadsanalys

 Hållbarhet, inbyggd kapacitetsplanerig

 Säkerhet, compliance & riskanalys

 


 

HPE GreenLake

En hållbarare, säkrare lösning anpassad efter nya krav på datahantering. HPE GreenLake är en hybridmoln-plattform som erbjuder företag en tjänstebaserad modell för att hantera sin IT-infrastruktur. 

Plattformen skapar förutsättningar för modernisering och hantering av infrastrukturen vilket sätter grunden för en data-first strategi.

 

pexels-mikhail-nilov-7709020-1

Vanliga frågor & Svar

Har du aldrig hört talas om HPE GreenLake? Vi har samlat några av de vanligaste frågorna här. 

Se 8 vanliga frågor och svar

RTS & HPE levererar expertis och teknik för en ny digital era. 

Vi vet att partnerskap och lyckade samarbeten leder till nöjdare, gemensamma kunder. Tillsammans kan vi leverera bättre IT-lösningar
som leder till större innovationer.
När vi slår samman vår expertis med HPE:s teknik blir vi bättre.

Vårt gemensamma mål: ett stabilt ekosystem som leder till en förenklad, förbättrad och påskyndad IT-leverans.HPE-1

 

 

 

En privat molnplattform:

HPE var bland de första att leverera en molnplattform som gör det möjligt för företag och organisationer att hantera och extrahera insikter från sin data.  Från Edge till Cloud, på den plats där datat befinner sig.  

Hpe-greenlake-sec-1

Säkra, hållbara datadrivna tjänster

Med avancerade säkerhetsfunktioner skyddas din data i realtid. Samtidigt minskar infrastrukturen miljöpåverkan och ger kostnadsbesparingar tack vare en effektiviserad nyttjandegrad.
Optimerad datahantering och visualisering ger dig kontroll och insikter för bättre beslutsfattande. En hållbarare, säkrare lösning anpassad efter nya krav på datahantering.

 

Bild4-1

Visualisera hela verksamhetens IT infrastruktur

Med en gemensam vy av all IT-infrastruktur och data blir det lättare att nå nya insikter, kunna fatta bättre beslut och utveckla verksamhetens affär. Genom att visualisera nyttjandegraden i plattformen  kan optimera resurser och möta nya hållbarhetskraven.

 

pexels-wendy-wei-1555900

Flexibelt och skalbart efter nyttjandegrad

Det är enkelt att skala upp eller ner resurser beroende på företagets behov. Värdefullt för företag med varierande arbetslaster och tillväxtmål. En flexibel plattform för IT-infrastruktur där du anpassar dina resurser efter behov och  endast betalar för det du nyttjar. Detta minskar både överdimensionering och onödiga kostnader. 

 

 

 

GettyImages-637739314

Vill du komma i kontakt med oss? Ring oss direkt så hjälper vi dig till rätta!

08-410 690 30

Vad är HPE GreenLake?

8 vanliga frågor och svar samlade för att hjälpa dig till bättre förståelse.

Vad är HPE GreenLake?

HPE GreenLake är en hybridmolnplattform som erbjuder en tjänstebaserad modell för att hantera och övervaka verksamhetens IT-infrastruktur och tjänster. 

En hybrid IT-lösning som erbjuder företag flexibiliteten och skalbarheten i molntjänster, samtidigt som den tillåter dem att behålla kontrollen över sin data och infrastruktur i sina egna datacenter.

HPE GreenLake inkluderar även hantering och support av infrastrukturen för att avlasta IT-avdelningen och fokusera på affärsinnovation.

 

 

Hur fungerar HPE GreenLake-tjänsten?

HPE GreenLake tillhandahåller en rad olika IT-tjänster och infrastrukturkomponenter som en tjänst. Företag kan använda och betala för dessa tjänster enligt sina behov och tillväxt utan att äga och hantera den underliggande infrastrukturen.

Vad är skillnaden mellan HPE GreenLake och en traditionell IT-infrastruktur?

HPE GreenLake erbjuder en modern prenumerationsbaserad modell där du skiftar fokus från ägandeskap till ett flexibelt nyttjande av infrastrukturen för alla behov. Resultatet blir att du får bättre kontroll  av dina kostnader och större flexibilitet.

Vad erbjuds inom HPE GreenLake?

HPE GreenLake erbjuder ett brett utbud av plattformar som täcker olika behov. Allt från infrastrukturnära tjänster och IT-komponenter, inklusive servrar, lagring, nätverk. Dessutom får du tillgång till ett omfattande antal molntjänster som tjänst genom plattformen.

 

Hur skiljer sig HPE GreenLake från traditionella molntjänster?

Till skillnad från publika molntjänster tillåter HPE GreenLake företag att behålla infrastrukturen i sina egna datacenter och betala endast för de resurser de använder, vilket ger mer kontroll och bibehållen dataintegritet.

Vilka företag kan dra nytta av HPE GreenLake?

Företag i olika branscher och storlekar kan dra nytta av HPE GreenLake, särskilt de som behöver en flexibel och kostnadseffektiv IT-infrastruktur. HPE GreenLake är för de som vill nyttja fördelarna med molnmodellen on prem, i privat regi.

.

Hur säkerställer HPE GreenLake datasäkerhet och integritet?

HPE GreenLake har olika säkerhetslösningar inbyggda för att skydda data och infrastruktur. Dessutom kan företag anpassa säkerhetsåtgärder efter sina specifika krav och följa branschstandarder och regulatoriska krav.

Hur kan företag komma igång med HPE GreenLake?

Företag kan komma igång med HPE GreenLake genom att kontakta RTS som är auktoriserad HPE partner. Vi sätter upp ett möte för att diskutera dina specifika behov och implementeringsplaner.

Har du frågor? Ring oss direkt så går vi igenom allt!

08-410 690 30