RTS TANZU Experience Day

RTS bjuder in till en inspirerande och kunskapsrik dag där du kommer att utforska möjligheterna med VMware Tanzu. Lär dig hur du enkelt kan orchestera containers och smidigt hantera Kubernetes integrerat direkt i din vSphere-plattform eller olika molntjänster. Med Tanzu blir det enklare än någonsin att optimera din IT-miljö.

 

 

Under dagen kommer vi att gå igenom Tanzu och VMwares produktstrategier för Kubernetes med fokus på demo och hands on labs. Utöver det kommer du att få en överblick av möjligheterna som Tanzu ger kring automationen av applikationsutveckling från utveckling till produktion oavsett om du vill leverera tjänster lokalt i en VMware-miljö eller i en moln/hybrid-lösning.

 

Anmäl dig idag och få insikt, inspiration och värdefulla kunskaper från vårt team av experter. Efter eventet bjuder vi på AW. Varmt välkommen med din anmälan!

 

Datum: Torsdag, 7 september 2023

Tid: 13.00 - 17.00

Plats: Sturegatan 15, 113 89 Stockholm

 

ANMÄL DIG HÄR

 

 


 

 

Agenda 

 

13.00

Registrering 

13.10

VMware Tanzu översikt

  • Automation av applikationer – från utveckling till produktion
    • Översikt av VMware Tanzu Application Platform
  • Demo av Tanzu Kubernetes Grid
  • Tanzu Mission Control
13.40 

Genomgång av olika lösningsområden för Tanzu

14.15

Fika

14.30

Introduktion till Tanzu plattform från både ett utvecklar- och operationsperspektiv

  • Vi går in mer i detalj samt visar hur administratörer, VMware ansvariga, DevOps och utvecklare kan nyttja Tanzu plattformen
  • Genomgång av Hands On Lab, där ni själva får testa att skapa och säkra upp en applikation i både Supervisor och Tanzu Kubernetes Grid

15.00

Tanzu Experience: Hands On Lab

  • Du får möjligheten att själv (ta med laptop!) prova att konfigurera ett Kubernets-kluster med avancerad nätverkssäkerhet och konfigurera en applikation. Vi guidar och hjälper dig steg för steg och svarar på de frågor som eventuellt dyker upp.

 

17.00

Sammanfattning, diskussioner och AW

 


 

 

 

I samarbete med

 

VMW_09Q3_LOGO_Corp_K

 

DellTech_Logo_Prm_Blk_rgb

 

Fler artiklar