RTS webinar 12 april 2023

Lär dig mer om Microsoft Dynamics 365 Sales

Välkommen till RTS webinar kring Microsoft Dynamics 365 Sales - marknadens mest moderna, intelligenta och anpassningsbara CRM-system.

 

Med Microsoft Dynamics 365 kan ni styra hela verksamheten. Det är en komplett verksamhetsplattform med rollinriktade affärsapplikationer för ett företags olika områden och avdelningar. Alla applikationer i Dynamics 365 hänger samman i en gemensam plattform: försäljning, ekonomi, order/inköp/leverans, ärendehantering, fältservice, projektkoordinering, marknad och rapportverktyg. Microsoft Dynamics är inte enbart Best of Breed, det är framförallt Best of Suite!

 

Under detta webinar tittar vi närmare in i Dynamics Sales, Microsoft världsledande CRM-system. Många startar sin Dynamics 365 resa med just denna populära applikation, som till stora delar är en naturlig förlängning av Microsoft Office 365. Lär dig mer om möjligheterna med ett framtidsinriktat CRM-system och ta sen del av ett unikt erbjudande, som ger möjligheten till en snabbstart med Dynamics 365 för din organisation.

 

Varmt välkommen med din anmälan!

 

Datum: Onsdag, 12 april 2023

Tid: 10.00 - 10.45 

Plats: Microsoft Teams

 

ANMÄL DIG HÄR

 


Presentatörer 

 

Marco.rund_-400x398 (kopia) thomas.laine_-400x400
Marco Bonfant, RTS Thomas Laine, Dynamic Factory
 License Specialist Business Specialist

 


 

 

I samarbete med

 

Microsoft_Partner_Logo

 

Fler artiklar