RTS erhåller VMware Master Services Competency inom Cloud Native

RTS är glada att meddela att vi nu har uppnått VMware Cloud Verified-status och VMware Master Services Competency Cloud Native. Detta gör oss till det högst certifierade företaget inom VMware i norra Europa och stärker vår position som en ledande leverantör av IT-lösningar. Med dessa certifieringar har vi nu uppnått 6 st VMware Master Services Competencies, inklusive Digital Workspace, Datacenter Virtualization, Network Virtualization, Cloud Management & Automation, VMware Cloud on AWS och Cloud Native.

 

VMware Cloud Verified-statusen bekräftar vår förmåga att leverera säkra och skalbara molnlösningar till våra kunder. Som en VMware Cloud Verified-partner har vi integrerat VMware-teknologi med våra egna tjänster och infrastruktur, vilket ger våra kunder förtroende för en välkonfigurerad och högpresterande miljö. Denna certifiering ger också våra kunder möjlighet att enkelt migrera till molnet och skala upp eller ner enligt behov.

 

VMware Master Services Competency Cloud Native erkänner vår expertis inom moderna applikationer och microservices-arkitekturer. Vi är stolta över att ha uppnått denna höga nivå av teknisk kompetens och vår förmåga att hjälpa våra kunder att bygga, modernisera och hantera applikationer i molnet. Med vår omfattande erfarenhet och tekniska expertis kan vi hjälpa våra kunder att effektivt utnyttja molnet för att driva innovation och öka affärsvärdet.

 

 

”Vi är stolta över att ha uppnått VMware Cloud Verified-status och VMware Master Services Competency Cloud Native, vilket bekräftar vår förmåga att leverera säkra, skalbara och högpresterande molnlösningar. Vår höga nivå av teknisk kompetens, tillsammans med vår erfarenhet och engagemang för att möta kundernas behov, har gjort oss till det högst certifierade företaget inom VMware i norra Europa. Vi är engagerade i att fortsätta att leverera innovativa lösningar som hjälper våra kunder att uppnå sina affärsmål och få ut det mesta av den senaste tekniken inom molninfrastruktur”, säger Ulrica Broo, Affärsområdeschef Services RTS.

  
 

Kontakt för mer information

Arne Olsson

VMware Partner Manager

+46 70 863 98 40

arne.olsson@rts.se

 

 

 


I samarbete med

 

VMW_09Q3_LOGO_Corp_K

 

Fler artiklar