RTS Customer Experience Day i Malmö

RTS tillsammans med VMware bjuder in till ett seminarie på plats på vårt nya kontor i Malmö där vi kommer att fokusera på de senaste nyheterna inom Modern Apps, Datacenter och licenshantering inom VMware. Det här eventet ger er en unik möjlighet att fånga upp de senaste innovationerna och insikterna inom dessa områden.

 

 

Under uppdateringen kommer ni att få höra från våra experter som delar med sig av sin kunskap och expertis. Vi kommer att gå igenom de senaste lösningarna, strategierna och bästa praxis för att driva er organisation framåt.

Efter seminariet bjuder vi in er till en trevlig AW och middag på Gränden. Eventet är kostnadsfritt, men antalet platser är begränsat, så se till att säkra er plats genom att anmäla er så snart som möjligt via länken nedan. Eventet är för slutkunder.

Missa inte ett tillfälle att få en sammanfattning av det viktigaste nyheterna inom virtualisering från specialister från RTS. Varmt välkommen med din anmälan!

 

Datum: Torsdag, 15 juni 2023

Tid: 15.00 (Registrering från kl 14.30)

Plats: Skeppsbron 1c, Malmö

 

ANMÄLAN ÄR STÄNGD

 

 


 

 

Agenda 

14.30

Registrering 

14.50

RTS hälsar välkomna

15.00 

RTS Technology Platforms - Effektivisera din transformationsresa

Praktiska tips och möjligheter hur man driver stora transformationsprojekt med automatisering, Self Service Portaler, säkerhet, arbetsplatshantering och managering där man fullt ut utnyttjar alla de möjligheter som VMwares lösningar kan erbjuda.

 

15.35

VMware Update - Sammanfattning av de senaste nyheterna inom datacenter

VMware vSphere 8, vSAN 8 och VMware Aria. Vi går även igenom VMware vSphere+ och licenshantering med konkret information om hur de nya licensmodellerna fungerar i verkligheten.

 

16.10

Paus

 

16.25

 

 

 

16.25

Två parallella spår:

Pass 1 - Modern Applications med VMware Tanzu

RTS delar med sig av erfarenheter från sina många projekt baserade på applikationshantering och design av plattformar baserade på Kubernetes. Få en insikt hur man kommer igång samt se demonstrationer på hur VMware Tanzu Application Platform fungerar.

 

Pass 2 - Cohesity Next Generation Data Management

Genomgång och demonstrationer av Cohesity och nästa generations datamanagement. En integrerad plattform för skydd av datalagring, DR, molntjänster och säkerhet/Ransomware i hybrida miljöer.

17.00

AW och middag på Gränden, Stadt Hamburgsgatan 2

 


 

 

 

I samarbete med

 

VMW_09Q3_LOGO_Corp_K

Fler artiklar