Kompetens är en färskvara men också en konkurrensfördel

Vad är egentligen viktigare än kunskap och kompetens? Och hur ser du till att underhålla kompetensen och nyttja den till din största konkurrensfördel?

På RTS har vi gjort kompetens till en av våra största konkurrensfördelar. Vi har varit med ett tag och vet därför hur vi kan stötta företag och organisationer oavsett storlek eller bransch att nyttja kraften från IT-lösningar med rätt anpassad teknik och rätt strategi.

Vi har också sett till att vi konstant vässar våra egna kunskaper så att vi med vår unika kompetens kan hjälpa till att lösa våra kunders olika IT-utmaningar. Inte bara fokuserar vi på att ständigt vara uppdaterade inom den senaste tekniken. Vi ser också till att certifiera oss för att förbli experter och kunna vidareförmedla vår kunskap och kompetens ute hos våra kunder.

RTS uppnår Vmware Cloud Foundation-status

Det är med stolthet vi kan meddela att vi nu har uppnått hela 8 certifieringar i och med att vi även uppnåt VMware Cloud Foundation-status. Detta gör oss till det högst certifierade företaget inom VMware i norra Europa och stärker vår position som en ledande leverantör av IT-lösningar. VMware Master Services Competency Cloud Foundation erkänner vår expertis inom Sofware defined data center, SDDC-arkitekturer. Något som efterfrågas för att uppnå total effektivitet, optimal prestanda och förhöjd säkerhet av IT miljön, oavsett var den befinner sig fysiskt.

Rätt samarbete och partnerskap kan betyda mycket

VMware Master Services Competency Cloud Foundation erkänner vår expertis inom Sofware defined data center, SDDC-arkitekturer. Vi är otroligt stolta över att ha uppnått denna höga nivå av teknisk kompetens. Med vår omfattande erfarenhet och tekniska expertis kan vi hjälpa våra kunder att effektivt nyttja VMware produkter för att driva innovation och öka affärsvärdet. 

”Vi är övertygade om att våra partnerskap med rätt leverantörer tillsammans med vår unika kompetens inom innovativ teknik bygger ett affärsvärde för våra kunder. Vi har en lång bakgrund att jobba med VMware och vår kompetens bygger på flera års erfarenhet och ständigt utökat antal certifieringar inom tekniken. Idag har vi 8 av 9 möjliga Master Services Competencies och med vår senaste certifiering kan vi lyfta våra kunders IT-miljöer till nästa nivå.”

-Ulrica Broo, Affärsområdeschef Real Time Services en del av Advania

 

LÄS MER OM REAL TIME SERVICES HÄR

 

 


VMW_09Q3_LOGO_Corp_K

 

RTS har idag VMware certifiering inom dessa 8 områden:
- Cloud Verified
- Digital Workspace
- Datacenter Virtualization
- Network Virtualization
- C
loud Management & Automation
- VMware Cloud on AWS
- Cloud Native
- VMware Cloud Foundation

 

VMware Cloud Foundation-statusen bekräftar vår förmåga att leverera säkra och skalbara lösningar till våra kunder. Med vår omfattande erfarenhet och tekniska expertis kan vi hjälpa våra kunder att effektivt nyttja VMware produkter för att driva innovation och öka affärsvärdet.

 

Fler artiklar