Så adderar vi värde genom hela kedjan

Som värdeadderande IT-partner, ibland kallad VAR (Value Adding Reseller), har vi på RTS en rad viktiga åtaganden. Vårt självklara uppdrag, och det som kanske oftast förknippas med en IT-partner, är att designa och sälja IT-lösningar baserat på hårdvara och mjukvara. Allt det där gör vi, riktigt bra dessutom. Men vi gör så mycket mer än så.

 

 

Vägleder och utbildar

Det sägs att kompetensbristen inom IT är en växande problematik i landet. Vi har sett till att samla den bästa kompetensen under ett och samma tak. Hos oss hittar du all slags kompetens i form av verksamhet- och digitaliseringskonsulter, produkt- och licensspecialister, driftingenjörer, säkerhetsexperter och molnarkitekter för att nämna några. Alla som på sitt sätt bidrar med sitt unika värde. För att lyckas ser vi till att ständigt vara uppdaterade inom den senaste tekniken för att kunna vidareförmedla vår kunskap och kompetens. Sen visar vi hur tekniken bäst kommer till sin rätt. Vi hjälper till att implementera den så att du som kund får ut det mesta av din investering. En annan viktig del i värdeadderingskedjan baserat på kunskap som vi sitter på tack vare RTS egna specialister.

 

 

Optimerar och anpassar efter kund och bransch

All IT passar inte alla. Hur smidigt det än vore så finns det helt enkelt ingen ”one size fits all”. Därför jobbar vi kontinuerligt med att ständigt hitta nya sätt att transformera smart teknik till smarta tjänster. Olika tjänster för olika behov som vi vidareutvecklar i takt med att tekniken går framåt. Oavsett om du väljer våra standardiserade tjänster som passar mängden, eller låter oss ta fram något unikt, anpassat efter din verksamhet och bransch. Det är dessa tjänster som just nu driver digitaliseringen framåt för ett stort antal av landets företag och organisationer. Tjänster som effektiviserats för att lösa olika utmaningar, optimerats och automatiserats för att låta tekniken driva innovation för dig och din verksamhet.

 

 

Vi nätverkar och bygger ekosystem

När tekniken utvecklas och ny smart revolutionerande teknik tillkommer behövs en transformationspartner. Vi vet att när den vassaste tekniken kombineras med vår kunskap och kompetens om hur det skulle kunna bli ännu bättre kan vi generera ytterligare ett lager av värde.  Bakom kulisserna har vi etablerade samarbeten med viktiga partners och förädlar relationen mellan en rad olika aktörer i vårt nätverk för IT och infrastrukturnära tjänster. Vi har byggt upp ett stabilt ekosystem baserat på olika leverantörers produkter och tjänster så att du som kund ska kunna få tillgång till mixen av den bästa tekniken från en och samma plats, lite smidigare lite enklare.

 

 

Från utvärdering till implementation

När vi säger att vårt mål är att generera värde genom hela kedjan så menar vi det. Från utvärderingsfasen hela vägen till implementation. Vi vet att den teknik som får företag att utvecklas, bli mer datadrivna och jobba mer effektiviserat kan vara komplex. Det kan försvåra beslutet att investera rätt då det krävs tid att sätta sig in, utvärdera och förstå utbudet på marknaden. Vårt uppdrag är att hjälpa dig som är i behov av att digitalisera verksamheten också kan göra det med hjälp av rätt teknik och rätt strategi.

 

Vi finns vi här för att du som kund ska känna trygghet. Inte bara att du får den IT du behöver, även bästa service och support när det väl är dags att ta dig an nya utmaningar på transformationsresan.

 

LÄS MER HÄR

 

Fler artiklar