Följ med RTS till VMware Explore 2022

Vi har äntligen nöjet att återigen bjuda in till våra unika paketerade kundresor till VMware Explore som är det nya namnet på VMworld. Med namnändringen görs eventet även större än tidigare och lanseras som ett öppet branschevent för multi-cloud och virtualisering.

 

VMware Explore 2022 kommer att innehålla fler tekniska sessioner och event än någonsin tidigare och det kommer även vara en större bredd på talare och kringarrangemang. Man har även möjlighet att som tidigare vara med på utbildning, Hands-on labs och ta certifieringar på plats. Dessutom kommer utställningen och lösningsområdena vara fler och större än tidigare.

Resorna riktar sig till dig som vill få den senaste informationen inom virtualisering, datacenter och cloud ur ett strategiskt eller tekniskt perspektiv. Huvudmålgruppen är de som är inriktade på enterprise applikationer, cloud arkitektur, infrastruktur, digital workspace samt nät- och säkerhetsfrågor i en modern multi-cloud värld.

Vi på RTS har arrangerat kundresor till VMworld sedan 2006 och resorna ger dig möjlighet att träffa kollegor i branschen och erfarna experter under trevliga former.

 

Vi erbjuder två alternativa resor:

 

  • VMware Explore i San Francisco, 27 augusti – 2 september
  • VMware Explore i Barcelona, 6 – 11 november

 

Läs mer om varje resa under respektive länk:

 
 

SanFran27-2


LÄS MER

 

 

Barca6-11nov

 

LÄS MER

 

explore_banner-1536x683

 

Fler artiklar