Se alla luckor

Lucka x

2023: Året då RTS blev Advania

2023 klev vi in i en ny era. En era som kommer med många löften och stora förväntningar på tekniken som ständigt utvecklas. Länge har vi pratat om att framtiden redan är här. Mycket tack vare teknikens hjälp och den vässade kompetens som krävs för att få till transformationen. Om man tänker på hur långt vi kommit i utvecklingen inom vår bransch och blickar framåt skulle vi nog alla vara överens om att vår omvärld är i ständig förändring och vem vet egentligen hur framtiden ser ut då förändringen visat sig vara konstant. 


2023 var även året som vi på RTS gick in i en ny era. Vi är idag en del av Advania och vi har den senaste tiden jobbat för fullt med att få ihop den integrationen så att det blir så bra som möjligt för alla våra affärsområden. Både för oss som medarbetare men även för våra kunder. 

 

RTS går in i Advania

Det här är RTS, runt 190 personer i 4 affärsområden som alla sitter med sin unika kunskap och kompetens som också bidragit till verksamhetens framgång. Vad vi än gör och oavsett roll är målet att addera ett värde i alla led. Något som uppskattas bland våra kunder och leverantörer. Men vi sitter även på kompetens som gör att vi på ett väldigt bra sätt kommer in och blir en alldeles självklar del av Advania. Samgåendet blir för oss på RTS den största händelsen 2023 och något som vi alla ser så mycket fram emot när allt blir klart inom en snar framtid. För vad är egentligen bättre än att gå tillsammans när vi ändå är väldigt lika varandra. Och i de fall där vi inte är lika kompletterar vi varandra på ett riktigt bra sätt!

 

Och på tal om kompetens...

Det sägs att kompetensbristen inom IT är en växande problematik i landet. Vi har sett till att samla den bästa kompetensen under ett och samma tak. Hos oss hittar du all slags kompetens i form av verksamhet- och digitaliseringskonsulter, produkt- och licensspecialister, innesäljare och kundansvariga, driftingenjörer, branschexperter, upphanlingsexperter, säkerhetsexperter, molnarkitekter och transformationspartners, supportspecialister och servicetekniker ... ja listan är lång. Totalt är vi närmre 190 individer som alla bidrar med ett unikt värde och stöttar våra kunder på olika sätt genom deras transformationsresa. 

 

Kompetens, vår största konkurrensfördel

Man skulle kunna säga att vi på RTS gjort kompetensen till en av våra största konkurrensfördelar. Och det kommer vi att fortsätta göra när vi går in i Advania som också ser på kompetens på samma sätt som vi. När vi nu går in i en ny era kommer vi att fortsätta ta oss an transformationen tillsammans. Vi ser till att ständigt vara uppdaterade inom den senaste tekniken för att kunna vidareförmedla vår kunskap till våra kunder. Sen visar vi hur tekniken bäst kommer till sin rätt så att du som kund får ut det mesta av din investering.